Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_3

28. 3. 2012 10:06
Odpoveď na titulok:

Obviňovať Klausa, že kryje korupciu je predsalen príliš silné. Ja si to nemyslím.

Ale Klaus je bohužiaľ človek, ktorý korupciu, rozkrádanie a klientelizmus NECHCE vidieť. Pokiaľ by si pripustil, že existuje, zrútil by sa mu celý jeho model spoločnosti, ktorý si v hlave vybudoval.

Stačí si uvedomiť že na korupcii, rozkrádaniu a klientelizme stojí existencia CELEJ politickej scény. Likvidácia korupcie, rozkrádania a klientelizmu by teda zákonite znamenala likvidáciu politickej scény. A do tej samozrejme patrí aj Klaus.;-)

0 0
možnosti
MJ

kizt

27. 3. 2012 16:07
Souhlasím s Vámi, pane autore

Je jasné, že se Váš článek modrobolševíkům a příznivcům všeználka z hradu ( vrchního žumponosiče) líbit nebude a budou Vás osočovat z toho ,že vlastně zas tak o mnoho nejde,že Bém je v podstatě slušný člověk, protože v ODS jsou všichni slušný a nikdy jinak. A nejlepší jsou v tomto Pražáci, protože ti ho volili a kdyby náhodou opět kandidoval, třeba pro změnu za TOP 09 , tak by ho zvolili opět.

0 0
možnosti
AB

grizzly9992004

27. 3. 2012 15:25
Velký bratr?

Jakékoliv odposlechy, špiclování a udavačství považuji za nemravné a odsouzeníhodné. Slušný člověk se k něčemu takovému nemůže snížit a je evidentní, že slouží pouze k nějaké další špinavosti jiné vlivné a zájmové skupiny. Taková je bohužel realita!

0 0
možnosti
P

Petterson

27. 3. 2012 14:48
A pane Siksta,

neprojevují těmi svými kecy z odposlechů Bém s Janouškem taky svůj názor stejně jako pan Týc a pan Smetana? Podobně pan prezident? Jedněm to umožňujete a druhé haníte? (Teď samozřejmě myslím spíše pana prezidenta než nějakého lobbistu). Zatím jsem si nevšimnul, že by v těch odposleších bylo obsaženo něco konkrétního protizákonného - jistě, domlouvají se tam o tom kde koho dosadí, s kým se budou bavit, ale to si běžně domlouvají i kluci na písečku. To vše může být na morální odsouzení, nicméně nemusí být trestné, resp. dokazující trestnou činnost. Zatím to spíše vypadá, že jediný trestný čin spáchal ten, který protiprávně odposlechy prováděl a ten který je zveřejnil.  Jinak ANO - za jednáním pánů Béma a Janouška se dá tušit cosi nekalého, takže uvidíme. Na rozdíl od toho, ale činy vandalů Týce a Smetany, jsou jasně prokázané a zdokumentované - a jen svou hloupostí se dostali tam kde jsou.

0 0
možnosti
P

pitbulek

27. 3. 2012 14:55
Re: A pane Siksta,

ježíši to je ale františek procházka kterej fandí klausičovi. veškeré diskuse jsou zbytečné dokud se nenajde někdo kdo sežene ohromnej buldozer a nahrne všechny od hlavy po patu do vltavy, no jo ale kdo na jejich místa když sme v čec hách zase se najde skupina chytřejších který ostatní opblbnou lacinejma slibama a bude to zas jak bylo takže nic

1 0
možnosti
L

levicak

27. 3. 2012 14:45
A než

vyjedou rytíři z Blaníku, zvolil národ vyčkávací taktiku......

0 0
možnosti
K

klariet

27. 3. 2012 14:20
To tady pláčete marně,

podívejte se na diskusi pod Týcem a Smetanou. Většina diskutérů souhlasí s trestem. Pak že nežijeme v Absurdistánu, především proto, že je tu tolik "spravedlivých". Pro skutečné pachatele trestných činů stačí jen povzdech, že se s tím stejně nedá nic dělat. Tož je nejlepší vybít si vztek na těch, kteří něco málo zkusili.

0 0
možnosti
W

Wolf778

27. 3. 2012 14:39
Re: To tady pláčete marně,

Smím vědět, jak byste si představoval ten "správný" přístup justice v případech Týce a Smetany? Osvobodit a navrhnout na státní vyznamenání, nebo tak něco?

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik