Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík za váš článek. je bohužel pravdivý a vlastně velmi smutný.

1 0
možnosti

Na horách se ze zásady zdravíme "Ahoj"  To je děsný když se občas odněkud vynoří pošuk a huláká "Dobrý den". Týká se to ale jen bílých stop v menších střediscích. Zdravit každého na jizerské magistrále je blbej nápad.  Mimochodem cizinci často nechápou, proč se u nás cizí lidé zdraví ve výtahu.

2 0
možnosti

J54a19r48a 81R41a93n86k

10. 1. 2013 17:51

Radoslave, chtela jsem napsat, ze skutecne vsude jsou k sobe alpinisti (prave oni) slusni a zdravi se.....nase ahoj je pro ne usmevne, protoze jinde se pouziva pouze na vode a definitivne to neni nase slovo, bohuzel se opakuji, ale na vysvetlenou, zila jsem ve 4 ruznych zemich po odchodu z CSSR, lide a protoze jste si vzal na musku prave ty v horach, se k sobe chovaji mnohem lepe.

Na zacatku ve Svycarsku jsem take v duchu soptila, kdyz jsem se "skrabala" navrch a musela odpovidat "Gruezi", ale pak jsem se usmivala pri chuzi dolu. A ve vytahu se zdravi na celem svete. A protoze lyzuji a "chodim" (trekking) mezinarodne.....napr Camino ve Spanelsku, treky v Tibetu, Australie cela vychodni cast, NZ....

O amnestii se zde nemluvi, fotografie pana Franze byla v pondelnim Globe and Mail a mi znami pouze rekli: what an interesting man...

0 1
možnosti

Tedy nevím, teď jsem strávil několik dní v Rakousku a Německu u příbuzných a ve většině případů ani nevědí, že u nás byla nějaká amnestie. Jinak v Rakousku, stejně jako v Nemecku je čin, působící majetkovou újmu do několika set Euro, brán jako přestupek, pokud není spojen s dalším činem poškozující společnost. Takže našich 5000 korun je dvěstě Euro. Jestli Rakušáci něco řeší je Temelín a prostitutky na E55, případně kam se dá do Česka zajet na dobré jídlo. Nákupy už ne, protože potraviny jsou dnes tam pomalu levnější než u nás

1 3
možnosti

L48i70b55o71r 50S35y81n78e37k

10. 1. 2013 16:14

Bezvadné čtení R^R^

2 1
možnosti

Já zase nechápu něco, co je mnohem horší: Jak je možné, že oni dopouštějí islamizaci Evropy. Vše, co jste napsal, je napravitelné. Opoziční smlouva už neplatí (a to podle mne nebyla zdaleka tak špatná, jak ji prezentovaly noviny fandící Václavu Havlovi), Franz prezidentem buď nebude vůbec, nebo příště bude zvolen někdo méně tetovaný, pravidla pr exekuce se mohou změnit. ALe jakmile oni dopustí islamizaci svých zemí, tak za prvé to odnesou všichni, zatímco naše problémy k nim nepřerůstají, a za druhé to nebude tak dočasné, jak píši, ale dokonce mnohem dočasnější než byla ta dočasnost, která začala v srpnu 1968. Tohle bude mít skutečně trvalé následky.

6 3
možnosti

No, obávám se, že pro Čechy to problém nebude, tady je skoro jedno, kdo tady je, jestli Švédi, Turci nebo náckové. Islamizace typu Belgie, Berlín apod. může být opravdu problém. Na druhou stranu se islámu jako takového neděsím, například Turci byli vždy ti nejpříjemnější lidé, které jsem potkal. Tedy ti v Turecku. Ale samozřejmě všude se najdou špatní lidé, mezi Turky jsou také násilníci a lidské zrůdy stejně tak jako jsou tady mezi Čechy, Němci, Brity či Amíky, ale to není islámem ale mentální zaostalostí. Osobně se bojím víc divných Amíků než Turků.

2 7
možnosti

Ode mne Karma. Avšak pozor, na škarohlídy!!!;-)

3 0
možnosti

Zajeďte si do SRN a většinu nešvarů tam také potkáte. Rozhodně to stáčení tachometrů, některé čtvrti v Berlíně policajti navštěvují velmi opatrně (ano, Neukölln). A co se týče oposmlouvy? Rakušané ji také měli, dokonce časově po nás.

.

A že se u nás krade a tuneluje? A co ty rozkradené miliardy eur z pomoci pro východní Německo?

.

My jsme leda výjimeční svojí hloupostí, leností a skepsí. Chceme všechno, ale nechceme to platit.

1 0
možnosti

A co je na tomhle výjimečného?

0 2
možnosti

Víte kdy bude líp? Až se lidi nebudou soudit podle toho, jak vypadají.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS