Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Prosperita všech je hlavně v radikálním snížení či dokonce zrušení přímých daní. Stamiliony vyhozené na 600 neziskovek, různých nesmyslných ústavů, EU, byrokracie atd. platíme ze svých daní a máme o to zbytečně menší platy. Zmizely by problémy s únikem daní. Z nepřímých daní se totiž nedá utéci a jsou nejspravedlivější. Jedna z příčin krize byl nedostatek zakázek pro firmy. Budou-li snížením daní vyšší platy, bude dost zakázek a obchodních tržeb, takže bude víc práce i pro nezaměstnané. Stát ušetří sociální výdaje na nezaměstnané a místo toho vybere víc daní. Stát bude mít víc peněz např. na zvýšení platů učitelů, policie...Zvýšením daní se zdraží zboží či služby a  zvýší se nezaměstnanost. Snižování dluhu a ČSSD= sience fiction.

2 1
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik