Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle byla taková maličkatá měna, která pomohla především státní kase.

0 0
možnosti
Foto

Nejsem ekonom a nejsem historik.

PROČ však zrovna dne 7. listopadu? 

JAK se projeví,  změní investice provedené v eurech?

Málo se ptáme v "době klidu", později nezbývá než plakat nad důkazy, že klid nebyl na místě.

Nevnímáme signály doby, jen se divíme. On někdo investoval (půjčoval si) v eurech?

Ale na rovinu, kdo se vrátí k této diskuzi, už zítra, pozítří bude jiný problém.

0 0
možnosti
PH

P93e48t90r 64H85á69l18a

8. 11. 2013 14:17

Já studuji ekonomii a musím říct, že neustále jenom kroutím hlavou, kde se takové blbiny berou v hlavách jinak chytrých lidí. Kde k tomu přišli? A proč ignorují to, co je učili na školách?

Protože mě na škole učí že celá řada věcí, které se dnes dějí, je špatně.

1 0
možnosti
Foto

Je vidět, že jste rozený ekonom, ostatně jako každý Čech, víte určitě lépe než všichni ekonomové jak snížit státní dluh, takže vám doporučuji přihlásit v ČNB  a poradit jim jak to dělat. Také bych zašel do vlády jim poradit. Určitě všude vás řádi přijmou a vyslechnou

0 8
možnosti
RS

Tak ekonom náhodou jsem, byť ne makroekonomický a to bych ani nechtěl. A na rozdíl od Vás mne zatraceně štve, že jen za včerejšek a dnešek jsem přišel asi o 20tisíc a o další tisíce budu přicházet nadále a to ať už jako podnikatel tak jako občan. Jde hlavně o peníze - to, že si nějací bankéři vymyslí, že výsledek bude neutrální pro ekonomiku, neznamená, že to bude neutrální pro občany. Pro občany to bude sakra drahá sranda. Je to v podstatě částečné znárodnění majetků a ještě k tomu snížení kupní síly a to s okamžitou platností.

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik