Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobne bych se stydel napsat takovy blabol a jeste se pod to podepsat. Mate kuraz, ale jeste by to chtelo taky ten mozek. Absence faktu, kritickeho mysleni spojena s hledanim jednoduchych resenimi a jakoby manipulace... strasna kombinace.

0 6
možnosti

"V Německu se socialističtí pracující v Lufthanse (...) mohou téměř ustávkovat, dokud svého zlého zaměstnavatele nenechají padnout na hubu a nepřihlásí se do státní sféry nebo úřady práce."

Co je na těch pracujících "socialistického"? Popř. co brání zaměstnavateli zaměstnat někoho s nižšími nároky? A pokud nikdo takový není, tak holt asi bude muset vyhovět těm protestujícím zaměstnancům. Copak to není ta "neviditelná ruka trhu"?

1 0
možnosti

Všechno dobré, jasné, vyzkoušené a užitečné, co jsme zdědili po předcích, jsme s opovržením vyházeli a sami si připravili peklo na zemi. Stačí otevřít pusu, nasadí ti psí hlavu a do smrti si nevrzneš. A přitom by stačilo maličko: zrušit všechna hloupá euronařízení následující po Římské smlouvě z roku 1957, kterou bylo založeno Evropské hospodářské společenství - EHS, uzákonit všeobecnou platnost křesťanského Desatera jako základní normy morálky a za deset let sklerotický, hnijící euromoloch nikdo nepozná.

3 0
možnosti

J31a51n 16H13l24e87d34í15k

27. 4. 2016 16:49

levicové vlády potřebují poslušné úředníky, proto jich každoročně pod vedením kudrnáče Sobotky přibývá cca 20.000. Na rok 2017 už Bohouš sdělil číslo 13.000. Tudíž zajištění počtu voličů je prvořadým úkolem vládnoucí levice. Měsíc až dva před volbami se přidá na důchodech, sociál.dávkách, na děti, na kotle v domech, slíbí se všem, lékařům, učitelkám, kominíkům, policajtům ba i chudákům hasičům. Tedy v reálu se nezvýší vůbec nic, jelikož přes lživé tabulky, se bude nonstop zdražovat, dnes oproti roku 2014 se zdražilo zboží o 25-30%, Sobotka lže do kamery, že prý jen o 0,11%. Asi nakupovat chodí nějaký jeho negramotný poskok.

3 0
možnosti
Foto

To nejsou jen úředníci ale kdokoliv přisátý na státní peníze včetně policistů, neziskovek atd. Chovanec např. 20.8.2015 vyhlásil, že se "kvůli uprchlíkům" přijme 301 nových policistů a 110 úředníků. Těch uprchlíků by tady člověk napočítal přitom pár - jo a vlastně včera přibyli ze Sýrie další čtyři :-P

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/kvuli-uprchlikum-budou-prijati-novi-policiste-vlada-na-to-dala-miliony-1mh-/domaci.aspx?c=A150820_130747_domaci_kop

2 0
možnosti

Dobře napsáno, leč vše je marné. Když vtloukáme dětem do hlavy, že práce smrdí

a že nejlépe je v úřadě, tak se těžko něco změní. Kolik je procent lidí, kteří chtějí dělat rukama? Minimum. Valná část chce sedět v kanceláři a jen tak sedět se nedá, tak se prostě vymyslí lejstro. Bohužel už je toho v současné době tolik, že už se nedá normálně podnikat. Jak píšete, do podnikání se nikdo nehrne, protože to smrdí jenom samým průšvihem. Ve společnosti se to mele a asi se blíží zase nějaká revoluce, jen si nejsem jistý zda bude sametová.

4 0
možnosti
Foto

A28l24e59š 83M69e69r33t72a

27. 4. 2016 16:31

Strčte si své konzervativní hodnoty za klobouk, jste jen manipulátor jakoby vypadnutých z Orwellových knih, ke kterým se hlásíte. George Orwell byl bytostný socialista a i když kritizoval stalinismus nikdy se socialistických myšlenek nevzdal viz esej Proč píšu.

2 13
možnosti

A kteremupak statnimu byrokratu dělate podržtašku ?? ;-D

0 0
možnosti

P87a14v84e59l 27P40u29š

27. 4. 2016 16:00

Bohužel jak poslední dobou čtu chrochtání blahem zaměstnanců a nejen státních, nad počínání Babiše a Sobotky ,kterak chtějí zatočit s neplatiči daní tím , že platící podnikatele zatíží další administrativou a přijmou kvůli tomu 13000 "pracantů na úřady, tak už nevidím budoucnost nijak reálně schůdnou.

Nikdo tady nechce pochopit , že EET nedonutí někoho kdo dělá na černo, přestat dělat na černo a hlavně , že ten soukromník zdraží svou práci provedenou zmíněným zaměstnancům o výdaje které mu EET přinese.

Takže to stejně zaplatí ti pitomci co to podporují , protože poctivého EET neohrozí akorát mu to přidělá práci a zvýší náklady .

Je smutné, že tyto skupiny zaměstnanců rostou a tak strany , které neustále zvyšují aparát úředníků ,budou znovu voleny!!Rv

8 0
možnosti

Pane Dvořáček sorry.

Chtěl jsem reagovat plusem a nějak jsem se uklik...

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik