Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

martin013

28. 1. 2010 7:57
Daně

Pokud je mi z médií známo, socani chtějí vrátit firemní daně "jen" na úroveň roku 2008. Takže si položme otázku, jestli i v tom roce firmy houfně prchaly. Další otázku si položme, jestli opravdu prchají "jen" kvůli firemním daním.

0 0
možnosti
J

jack095

28. 1. 2010 7:53
Princip socialistického hospodářství

Již kdysi Ronald Reagan popsal princip socialistického hospodářství takto: " Co se hýbe to se bude danit. Co se ještě hýbe se bude pokutovat. Co se nehýbe se bude dotovat."

Tento pricip je stále stejný a stále vede ke stejným výsledkům - kolektivní bídě a blahobytu mocipánů, kteří o těch dotacích rozhodují.

0 0
možnosti
B

bakules

28. 1. 2010 7:46
souhlas ale jak už

říkal náš češtinář-je to házení perel sviním /omlouvám se za výraz/

až se vzbudí placení psavci kazisvěta tak vám to nandaj;-D

0 0
možnosti
RK

Rommik

28. 1. 2010 7:32
Úvaha pěkná................

..........ale počkejte jak to slíznete až nastoupí ranní směna do Lihového domu........Budete blbec, nevzdělanec, modrá lůza, Klausovec, Topolánkovec a já nevím co ještě. Jinak R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik