Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na naše sociální demokraty se musíte dívat trochu s nadhledem a humorem.

Průměrné platy vedení ČSSD budou v rozmezí 50 - 99 000,- Kč.

Pokud jde tedy o zvýšení přímých daní, tak se to bude týkat samozřejmě pouze těch,

kteří berou nad 100 000,- Kč a těm to moc neublíží a státu moc nepřinese.

Taková progresivní daň je spíše jen volebním tanečkem.

1 0
možnosti

Prosperita všech je hlavně v radikálním snížení či dokonce zrušení přímých daní. Stamiliony vyhozené na 600 neziskovek, různých nesmyslných ústavů, EU, byrokracie atd. platíme ze svých daní a máme o to zbytečně menší platy. Zmizely by problémy s únikem daní. Z nepřímých daní se totiž nedá utéci a jsou nejspravedlivější. Jedna z příčin krize byl nedostatek zakázek pro firmy. Budou-li snížením daní vyšší platy, bude dost zakázek a obchodních tržeb, takže bude víc práce i pro nezaměstnané. Stát ušetří sociální výdaje na nezaměstnané a místo toho vybere víc daní. Stát bude mít víc peněz např. na zvýšení platů učitelů, policie...Zvýšením daní se zdraží zboží či služby a  zvýší se nezaměstnanost. Snižování dluhu a ČSSD= sience fiction.

2 1
možnosti

K31a23r35e76l 65N98o96v28á27k

18. 10. 2013 10:35

Strana selského rozumu existuje, je to SSO.

Jednoduché principy jako "nechte nás být " a "nechte nám co nejvíce vydělaných peněz" fungují.

7 4
možnosti
Foto

Daně je třeba lidem zvýšit, protože si žijeme nad poměry. Podnikatelům je třeba daně nechat. Hlavně je však třeba, aby se politici chovali jako vlastenci. Nemysleli na svůj prospěch, ale na zřeteli měli prosperitu vlasti. Zvažovat každé výdaje a rvát se o snížení ceny zakázek a nákupů jako na perském trhu. To nelze čekat od těch současných, kteří jsou jen loutkami v rukách kmotrů. Proto je třeba volit nové a nepodplatitelné.

4 0
možnosti

K51a31r33e37l 29N55o61v47á79k

18. 10. 2013 10:36

Pokud žijete nad poměry, tak si daně zvyšte.

My, co nad poměry nežijeme, bychom si raději peníze ponechali.

7 1
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik